No cure no pay

MisterClaim hoeft u niets te kosten

U heeft mogelijk wel eens gehoord van No cure no pay. Dat betekent dat u alleen betaalt als u ook daadwerkelijk een schadevergoeding ontvangt. MisterClaim werkt vaak op deze manier. Er zijn namelijk veel letselschades waarbij vantevoren niet duidelijk is of de aansprakelijkheid wordt erkend. Geen aansprakelijkheid betekent géén schadevergoeding en dus ook geen vergoeding van de juridische bijstand. Dat is voor veel slachtoffers een te groot financiëel risico. Daarom neem ik dan dat risico van hen over.

Als u uw schade wilt claimen zonder dat u daarbij financieel risico loopt, is no cure no pay dé oplossing. Ik doe er dan alles aan om toch voor u de maximale schadevergoeding te krijgen. En als u die krijgt, betaalt u alleen een percentage van deze schadevergoeding. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Discussie over de medische oorzaak van uw klachten
of over de hoogte van de schade

Ook in zaken waarin de aansprakelijkheid is erkend kunnen zich problemen voordoen, zoals over de oorzaak van uw klachten of over de hoogte van de schade. Dergelijke discussies kunnen zo hoog oplopen dat er geen schadevergoeding meer wordt betaald, of erger, dat de verzekeraar uw zaak eenzijdig afwikkelt met een minimale vergoeding. Dan worden de kosten van juridische bijstand ook niet meer betaald. De kunst is om op basis van goede argumenten de zaak weer vlot te trekken of open te breken. MisterClaim beschikt over de ervaring om dit soort vaak ingewikkelde zaken tot een goed einde te brengen. Ook in die situaties is een No cure No pay contract voor u een oplossing.

Alle afspraken met MisterClaim worden op heldere wijze in een contract vastgelegd.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim