Onafhankelijke en ervaren specialist.

MisterClaim is de handelsnaam van letselschadespecialist mr Rogier Witlox. Zijn familie zit al sinds 1915 in de advocatuur. Ruim 15 jaar geleden heeft Rogier Witlox zich gespecialiseerd in letselschade. Daarbij heeft Rogier Witlox maar één doel: het realiseren van een maximale schadevergoeding voor het slachtoffer.

Hoogste opleiding Vereniging Letselschade Advocaten

Rogier Witlox heeft als advocaat de specialistenopleiding ‘Personenschade’ met succes afgerond. Deze opleiding aan de Grotius Academie te Nijmegen is de hoogste op het gebied van letselschade. Alleen zeer ervaren advocaten mogen hieraan deelnemen.

Deskundig en ervaren letselschadespecialist

De beste opleiding in combinatie met vele jaren ervaring maken Rogier Witlox tot dé deskundige op het gebied van letselschade. Uiteraard volgt Rogier Witlox alle juridische ontwikkelingen op letselschadegebied op de voet. Deze ingrediënten vormen de succesvolle basis van MisterClaim. Bij een doorgewinterde letselschadespecialist als MisterClaim is uw letselschadezaak in goede handen.

Gedragscode Behandeling Letselschade

MisterClaim is een gevestigde naam in de letselschadepraktijk en staat bij verzekeraars ook zo bekend. Daarom leverde Rogier Witlox op verzoek van de Universiteit van Tilburg een bijdrage aan De Gedragscode Behandeling Letselschade. Deze code stelt het belang van het slachtoffer centraal en is door het Verbond van Verzekeraars voorgeschreven aan alle verzekeringsmaatschappijen.

Uw belang staat voorop

Letselschadespecialist MisterClaim staat naast zijn deskundigheid ook bekend om zijn onafhankelijkheid. MisterClaim treedt alléén op voor slachtoffers (en dus niet voor verzekeraars). Dit is voor u als slachtoffer belangrijk omdat u erop moet kunnen vertrouwen dat uw belangen bij MisterClaim in goede handen zijn. Alleen úw belang staat voorop en niet dat van de verzekeraar.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim