U kunt mij altijd bellen en ik zal u een eerlijk advies geven.

U kunt mij altijd bellen en ik zal u een eerlijk advies geven.

Vlot, persoonlijk en helder.

Als u letselschade heeft opgelopen, wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Dit bereikt u door telefonisch contact op te nemen met MisterClaim. Tijdens dit gesprek maken we direct een intake van uw zaak en beoordeelt MisterClaim of een letselschadeprocedure kan worden gestart. Als dat het geval is wordt u zo spoedig mogelijk een letselschadeformulier en contract toegezonden of wordt met u direct een afspraak gemaakt. Dit kan op kantoor of bij u thuis, afhankelijk van de stand van zaken.

Een letselschadeprocedure kan veel tijd kosten. Het aantonen van de aansprakelijkheid, het inwinnen van medische adviezen en het bewijzen van de schade kunnen tijdrovende kwesties zijn. De werkwijze van MisterClaim is er desondanks op gericht de procedure zo vlot als mogelijk te laten verlopen. MisterClaim
zit er dan ook bij de verzekeraars bovenop.

Persoonlijk, praktisch en efficiënt

MisterClaim bezoekt zèlf zijn cliënten. MisterClaim werkt niet met bijkantoren of onervaren krachten. Hij is de enige die uw letselschadezaak behandelt. Vanaf het begin tot het eind. Hij wordt hierbij ondersteund door een zeer deskundig en ervaren secretariaat. Hierdoor zijn de lijnen kort. Zo heeft u maar één aanspreekpunt dat altijd volledig op de hoogte is van de stand van zaken in uw letselschadezaak. Dit alles bevordert de kwaliteit en voortgang van uw zaak en voorkomt misverstanden en fouten.

Helder en transparant

Tijdens het eerste persoonlijke gesprek inventariseert MisterClaim uw letselschade en stelt een plan van aanpak op, waarna hij voor u aan de slag gaat. Alle uitgaande en binnenkomende correspondentie met betrekking tot uw letselschadezaak krijgt u toegezonden. Zo wordt u tijdens de procedure voortdurend op
de hoogte gehouden van de voortgang in uw zaak. Voor vragen kunt u altijd terecht bij MisterClaim of bij de binnendienst, die ook bekend is met uw letselschadedossier. U krijgt dus nooit te maken met een telefoon-
centrale die niet op de hoogte is van uw letselschadezaak. MisterClaim werkt helder en transparant.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim