Oorzaken letselschade

Om een letselschadeclaim procedure te starten moet allereerst de oorzaak van uw letsel worden vastgesteld. De oorzaak is namelijk bepalend voor het vaststellen van de aansprakelijkheid. Pas als er aansprakelijkheid kan worden vastgesteld, kan de letselschade die u lijdt worden verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Specifieke kennis

Er zijn een heleboel specifieke oorzaken van letselschade zoals een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische misser en beroepsziekte. Elke oorzaak vereist specifieke kennis en deskundigheid voor het verhalen van uw letselschadeclaim. Aarzel niet en neem direct contact op met MisterClaim. Hij stelt de oorzaak van uw letsel vast en schat in wat uw kansen op uw schadeclaim zijn.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratus nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim