Praktijkvoorbeelden

Voorbeelden uit de praktijk van MisterClaim:

Ongeval op school

“Een 16-jarige jongen verliest zijn vingertop op een snijmachine tijdens een technische les op school.
De verzekeraar van de school gaat uit van 50% eigen schuld en wil maar de helft van de geleden schade vergoeden. De ouders van de jongen doen een beroep op MisterClaim. MisterClaim trekt alles uit de kast om aan te tonen dat de jongen geen enkele schuld heeft aan zijn ongeluk. Uiteindelijk krijgt de jongen zijn schade voor 100% vergoed.”

Sport en spel

“Tijdens haar gymnastiekles breekt een meisje haar pols tijdens een sprong over de bok. MisterClaim betoogt met succes dat er op dat moment onvoldoende toezicht aanwezig was en stelt de sportvereniging aansprakelijk. Alle letselschade wordt door de verzekeraar vergoed.”

Uit eten

“Mevrouw Holen valt in een restaurant van een slecht verlicht afstapje en breekt haar been. Zowel de restauranthouder als de verzekeraar weigeren aanvankelijk hiervoor aansprakelijkheid te erkennen en gooien het ongeval op eigen schuld. MisterClaim krijgt het voor elkaar dat de verzekeraar vrijwillig overgaat tot erkenning van de aansprakelijkheid. De letselschade van mevrouw Holen wordt voor 75% vergoed.”

Verhuizen

“Tijdens het verplaatsen van een zitbank verliest meneer Anker zijn evenwicht door een onverwachte beweging van zijn zwager die hem daarbij helpt. Hierdoor valt hij door een glazen pui en loopt ernstig snijletsel op. MisterClaim verhaalt de schade van meneer Anker tot zijn tevredenheid voor 100% bij de WA-verzekeraar van zijn zwager.”

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim