Verkeersongeval

Een verkeersongeval gaat niemand in de koude kleren zitten. Als een verkeersongeval bij een slachtoffer letsel veroorzaakt, is de impact nog veel groter. Er komt van alles op het slachtoffer af.

Kwetsbare positie

U heeft niet alleen te maken met medische behandelingen maar ook met uw emotionele verwerking van het verkeersongeval. Ook komt er allerlei administratieve rompslomp op u af zoals het lezen van polissen en het invullen van formulieren. In deze toestand wordt het slachtoffer dan ook nog benaderd door de schade expert van degene die het verkeersongeluk heeft veroorzaakt. Deze komt op voor het belang van de aansprakelijke verzekeraar. Zie onder deze omstandigheden maar eens voor uw eigen belangen op te komen. Letselschade wat nu?

Jarenlange ervaring

In het verkeer gelden specifieke regels ten aanzien van de aansprakelijkheid. Letselschadespecialist MisterClaim beschikt over deze specifieke kennis en heeft jarenlange ervaring met het aantonen van aansprakelijkheid op het gebied van een verkeersongeval. MisterClaim staat u juridisch bij tijdens het verhalen van uw letselschadeclaim en neemt u hiermee díe zorg uit handen.

Whiplash

Ook een whiplash is vaak een gevolg van een verkeersongeluk. Hiervoor beschikt MisterClaim over de nodige ervaring en deskundigheid en laat hij zich bijstaan door zijn vaste medisch adviseurs.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor.
U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Uit MisterClaim’s praktijk

“Mevrouw Bloemendaal, slachtoffer van een auto ongeluk, wordt door de aansprakelijke verzekeraar afgescheept omdat haar letselschade niet het gevolg van dat auto ongeval zou zijn. Mevrouw Bloemendaal schakelt MisterClaim in. MisterClaim zorgt voor een onafhankelijke medische expertise. Bewezen wordt dat het letsel van mevrouw Bloemendaal wel degelijk door het auto ongeluk is veroorzaakt. Zij krijgt alsnog € 40.000,= uitbetaald.

“Meneer Overbeek wordt aangereden door een auto en houdt hier blijvend beenletsel aan over. De verzekeraar van de automobilist beroept zich op overmacht van de automobilist en weigert uitbetaling van de geleden schade. Meneer Overbeek accepteert dit niet en neemt MisterClaim in de arm. MisterClaim begint een getuigenverhoor waaruit blijkt dat de automobilist wel degelijk schuldig is aan de aanrijding van meneer Overbeek. De zaak wordt alsnog geschikt en meneer Overbeek krijgt € 75.000,= schadevergoeding uitgekeerd.”

“Meneer De Vries krijgt in een jaar tijd drie ongevallen. De verzekeraar wil alle drie de zaken afdoen met een schadebedrag van € 22.000,=. MisterClaim wordt door meneer De Vries ingeschakeld en haalt er uiteindelijk voor meneer De Vries een schadeclaim van € 125.000,= uit.”

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim