Bij uw letselschade neem ik u alle zorg uit handen.

Bij uw letselschade neem ik u alle zorg uit handen.

Wat is letselschade

Er is sprake van letselschade als iemand door een fout van een ander lichamelijk of geestelijk letsel oploopt. Dat letsel kan blijvend of tijdelijk zijn. De oorzaken van zulke fouten zijn onvoorzichtigheid, nalatigheid, onvoldoende veiligheids-maatregelen en ondeskundigheid. Deze kunnen leiden tot ongelukken met alle denkbare soorten letsel tot gevolg. In dat geval heeft u recht op een schadevergoeding.

Letselschade?

Heeft u letselschade, dan bent u bij MisterClaim aan het juiste adres. Het inschatten van de hoogte van
uw schadeclaim kan alleen op basis van grote deskundigheid en jarenlange ervaring in het afwikkelen van letselschadeclaims. Letselschadespecialist MisterClaim is de enige in Nederland die op eigen naam ruim
15 jaar full-time meer dan 2600 letselschadezaken heeft behandeld. Uw schadeclaim is bij hem in goede handen.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg
ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade stappenplan

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim