Referenties

MisterClaim heeft al meer dan 2.200 mensen met letselschade geholpen om een maximale schadevergoeding te krijgen. Hieronder doen enige van hen hun verhaal. Aarzel niet om hen te bellen. Zij vertellen u graag wat MisterClaim voor hen heeft gedaan.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Rick Tegelaers
2019

Mijn grote dank voor alle tijd, energie en doorzettingsvermogen wat u aan mij en onze zaak heeft geschonken.
Het bedrag is door mij ontvangen, waarvoor mijn dank. Ik sluit deze zaak met trots en veel blijdschap af.

Voor u wens ik ook alle goeds en gezondheid toe.

Heer Frans Scheepers
2019
Wat een ontzettend leuke verrassing, deze mooie bos bloemen. Hartelijke dank daarvoor, ook namens mijn vrouw. Mocht ik ooit weer een letselschade specialist nodig hebben, dan neem ik zeker weer contact met u op.

Heer Thomas ter Locht
2019
Bedankt voor u bloemen

U mag mijn gegevens gebruiken voor u referenties wil u bedanken voor alle hulp

Heer Chikhi
2019
Ik wil je hierbij bedanken voor het snel handelen . Ik zal u zeker aanraden bij anderen.

Relinde Fleur
2019
Bedankt voor alles. Ik heb het geld ontvangen.

J.Naumann
2018
Mocht ik uw diensten ooit nog nodig hebben dan zal ik zeker weer beroep op u doen.

Deniz
2018
Hartelijk dank voor al uw moeite en vertrouwen in deze zaak. Ik ga u zeker aanraden in mijn omgeving als het nodig is! Nogmaals bedankt heer Witlox.

Heer Schuurmans
2018
Ik heb alles in goede orde ontvangen. Ik zal de documenten uitprinten en ondertekend en gedateerd naar uw adres sturen. Het was voor mij ook prettig om met u samen te werken en bedankt voor het goede resultaat.

Gerdina Krijger, mede namens Janco e Lennaert
2018
Dank voor de goede afhandeling. Het was fijn om weer met u te werken.

Mevrouw Ten Bokkel
2018
06-42587477

De heer Hamersma
2018
06-36542309

Mevrouw van Tuijl
2018
06-36591802

Mevrouw Simsek
2018
06-25437501

De heer Ozcan
2018
06-14381432

C.C ten Bokkel
januari 2018
Ik wil u even bedanken voor de goede zorgen wat betreft afwikkeling van mijn schade. Mijn zus heeft alle gewerkte uren nu volledig betaald gekregen,nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

R.J. Verweij
januari 2018
Graag wil ik u bedanken voor het vertrouwen dat u in mij heeft gesteld tijdens de behandeling van uw zaak. Voor de toekomst wens ik u alle goeds.

Voor meer informatie bel: 06-34758192

De heer P. Hendriks
februari 2017
Goede morgen Bedankt voor het mooie boeket en alles wat u en uw secretaresse voor ons betekend hebben alleen hadden we dit niet voor elkaar gekregen. Nog een fijne vakantie. Mvg Peter en Jolanda

Chanel van der Knaap
januari 2016
Beste dhr. Witlox, Ik wil u via deze weg nog een keer ontzettend bedanken voor alles wat u heeft gedaan de afgelopen jaren. Uw inzet heeft er toe geleid dat ik dit onderwerp voor een groot deel kan afsluiten. U heeft een mooie bos bloemen gestuurd om mij te bedanken voor het vertrouwen in u, maar ik wil u bedanken voor het wederzijdse vertrouwen. Ook uw assistente wil ik bedanken voor haar vriendelijkheid en haar medeleven, geen enkele vraag was te veel voor haar. Ik heb een mooi bedrag ontvangen, wat ik ga investeren in mijn toekomst.

Michel Grotenhuis
juli 2015
Geachte heer Witlox, ik ben er direct even tussen uitgepiept om alles weer op een rij te zetten. Vandaar dat ik nu pas reageer. Echt super super super bedankt voor alles wat u voor mij gedaan hebt, u bent echt een topkerel. Als advocaat maar zeker ook als mens. Eveneens wil ik ook speciaal u secretaresse hartelijk bedanken voor haar luisterend oor en goed advies al die jaren. Dikke kus voor haar. Bedankt voor de mooie bos bloemen nog, ik had u daar al over bericht. Leuk gebaar. Na de vakantie zou ik graag nog voor u site een mooi verhaal schrijven, met plezier!. We hebben nog contact daarover. Tot na de vakantie. Hartelijke groetjes Michel.

Frans en Andrea de Waard
juni 2015
Beste Mr. Witlox, afgelopen dagen waren wij voor een lang weekend weg. Ik reageer daarom pas nu. Kreeg net een schitterende bos bloemen van u. Bij deze wil ik u heel erg bedanken voor uw goede inzet voor mijn zaak en uiteraard voor de mooie bos bloemen. Met vriendelijke groet, Andrea de Waard

Marieke Pril
april 2015
Beste Rogier, Hartelijk dank voor de prachtige bos bloemen. Natuurlijk ook bedankt voor het uiteindelijke resultaat m.b.t. het Kottenpark. Fijne meivakantie toegewenst. M.v.g. Marieke Pril

Tom Delfgou
maart 2015
Geachte heer Witlox in 1998 heeft u de afwikkeling van een door de tegenpartij veroorzaakt verkeersongeval naar tevredenheid voor mij afgehandeld. In 2011 heb ik daarom opnieuw een beroep op u gedaan. Ook de afwikkeling van dit laatste verkeersongeval hebt u onlangs tot een “goed” einde gebracht. Via deze weg wil ik nogmaals mijn dank uitspreken voor uw inzet, adviezen en ondersteuning.Met vriendelijke groeten, T. Delfgou

Marcel Weber
maart 2015
Hallo meneer Witlox bedankt voor de mooie bos bloemen en tuurlijk mag u mij toevoegen op de referentie lijst en nog maals bedankt voor het mooie eind resultaat mvg Marcel.

Aylin Sucu
maart 2015
Ten eerste wil ik u bedanken voor de mooie bos bloemen en ik vond het fijn om met u te werk te gaan. Bedankt voor alles.

Elvira Basdew
december 2014
Ik ben u oprecht dankbaar voor de hulp en inzet. Groeten, Elvira

Tineke de Bruijn-van Schijndel
oktober 2014
Dag Mr. Witlox, Hartelijk dank voor uw inzet, ik ben heel blij met het eindresultaat!

Juliuw Pow
oktober 2014
Bedankt voor uw inzet en de bloemen, met vriendelijke groeten, F.J. Zowel.

Astrid & Dick van Loozen
september 2014
Wij willen u bedanken voor uw inzet en volhardendheid. We zijn blij dat deze zaak nu afgerond is.

Fam. Ciftci
juli 2014
Hartstikke bedankt voor u snelle afwikkeling, u heeft ons ontzettend goed geholpen bedankt voor alles.

Mevrouw van Ansem
juli 2014
Ik ben zojuist thuisgekomen,en tot mijn grote verbazing was er een zeer mooie bos bloemen bezorgt uit u naam. Mijn welgemeende dank hiervoor, super mooi! Tevens ontving ik van u een brief, waarin vermeld, wat uw kosten waren en dat deze ook voldaan zijn. Graag wilde ik u bedanken voor de goede samenwerking in mijn zaak. Nogmaals mijn hartelijke dank .

Mevrouw v.d. Vorstenbosch

juni 2014
Wat ben ik vanmorgen ontzettend verrast met een prachtige bos bloemen! Ik wil u daar hartelijk voor bedanken! En ook voor het verloop van mijn zaak. Uiteraard mag u mijn naam & telefoonnummer gebruiken op uw website. Nogmaals bedankt!

Mevrouw Yarzada
Geachte MisterClaim. Bedankt voor de goede afsluiting. Ik heb mijn geld gekregen. Ook bedankt voor de mooie bos bloemen.

Tamara van Berkel
Gemert
verkeersongeval
Vanuit mijn zijde mijn dank voor onze ‘korte’ samenwerking welke we naar mijn inziens tot een goed eind hebben kunnen brengen.
Voor meer informatie bel: 06-30403150

De heer Kersten
Veldhoven
Wij zijn van onze rechtsbijstandverzekering overgestapt naar MisterClaim. Tot volle tevredenheid omdat wij anders nooit hadden bereikt waar wij recht op hebben.
Voor meer informatie bel: 06-30837475

De heer Van Ham
Made.
Bedrijfsongeval
Op mijn werk kreeg ik geen gehoor na mijn ongeval. Toen heb ik contact op genomen met MisterClaim en door de correcte werkhouding van meneer Witlox heb ik genoegdoening gekregen van mijn schade.
Voor meer informatie bel: 06-30837475

De heer Meijer
Almere, 2011
Medische fout
Ik bedank meneer Witlox en zijn binnendienst heel hartelijk voor de geleverde inzet gedurende de afgelopen periode waarvan gebleken is dat de zaak door u deskundig en professioneel is behandeld. Zoals op de website van MisterClaim staat: meneer Witlox maakt waar wat hij belooft!
Voor meer informatie bel: 06-14897926

Anoniem
Den Bosch, 2010
Verkeersongeval
Ik heb zeer veel respect voor het werk en de persoonlijkheid van meneer Witlox. Hij staat tenminste ergens voor en gaat het geknok met de grote maatschappijen voor zijn clienten aan. Meester Witlox is recht door zee.
En afspraak=afspraak!

De heer en mevrouw Aydemir
Eindhoven, 2009
Verkeersongeval
Na een ernstig verkeersongeluk was meneer Witlox de eerste letselschadespecialist die ons echt serieus nam. Hij heeft een zeer goed luisterend oor en wist meteen hoe hij onze zaak moest aanpakken. Hij kon ons goed vertellen wat wij ook moesten doen om onze zaak vlot te laten verlopen. We vormden een goed team. Meneer Witlox hield zich ook altijd aan zijn afspraken en is verschillende keren bij ons thuis geweest om alles goed te bespreken. Wij zijn heel tevreden over de hele gang van zaken en over het resultaat.Voor meer informatie bel: 06-45164346

De heer Varkevisser
Badhoevedorp, 2008
Verkeersongeluk
Wat mij meteen pakte bij meneer Witlox was zijn optreden: niet lullen maar poetsen. Mijn vorige belangenbehartiger nam al snel genoegen met een bedrag waarmee ik niet tevreden was. Het heeft ruim 4 jaar geduurd voordat mijn zaak was afgerond maar dankzij het doorzettingsvermogen van meneer Witlox ben ik zeer tevreden over het resultaat.
Voor meer informatie bel: 020-6595360

De heer Dankers
Eindhoven, 2007
Bedrijfsongeval
Aanvankelijk dacht ik dat er meer in mijn zaak zat, maar achteraf bleek mijn schade moeilijk te bewijzen. Tijdens de behandeling van mijn zaak hield meneer Witlox mij goed op de hoogte en wist ik waar ik aan toe was. Dankzij zijn doorzettingsvermogen heeft hij de zaak goed afgehandeld en ben ik toch tevreden met het resultaat. Voor meer informatie bel: 040-2524449

Mevrouw Canters
Helmond, 2002
Verkeersongeval
Meneer Witlox is een ontzettende doorzetter. Hij gaat echt voor de zaak. Ik had het al lang opgegeven maar meneer Witlox zette altijd door. Daar bewonder ik hem enorm voor. Het was een langdurige geschiedenis maar meneer Witlox gaf nooit op. Daarom is de zaak voor mij toch tot een goed einde gebracht.
Voor meer informatie bel: 0492-515803

De heer Van Leusden
Vught, 2001
Verkeersongeval
Mijn zaak is door meneer Witlox keurig netjes behandeld. Hij heeft echt zijn best gedaan en hard voor mij gewerkt. Ik ben persoonlijk zeer tevreden over de gang van zaken.
Voor meer informatie bel: 06-18946492

Martijn de Groot
Wijchen
Ik wil u bij deze ook heel erg bedanken voor uw steun en hulp in deze zaak! Heb dit zeker als een fijne samenwerking ervaren. En als er ooit in mijn vrienden/kennissen kring iemand iets meemaakt zoals ik, zal ik zeker uw naam noemen. U ook veel goeds toegewenst in de toekomst en wie weet tot ziens. Met vriendelijke groet, Martijn de Groot uit Wijchen.

Harold Vrenken
Bedankt voor de mooie bloemen en alle hulp!

Rob Huble
Wat een verrassing toen ik op mijn rekeningoverzicht keek. Wij willen U hartelijk danken voor de goede en uiteindelijk toch nog snelle afwikkeling van deze zaak. Nu kunnen we eindelijk dit hoofdstuk afsluiten, van het geld gaan we eerst eens lekker uit eten. Daarna gaan we wel weer zien wat we met de rest gaan doen. Nogmaals hartelijk dank !!!!!.
Ik zal U zeker aanraden wanneer iemand in een soortgelijke situatie beland!

Totaaloverzicht referenties

Bel gerust onderstaande referenties en zij vertellen het u zelf.

de heer P. Hendriks, tel. 06 – 22 86 15 67

Mevrouw Kekec te ‘s-Gravenhage, 06-46545480

De heer Moore te Tiel, 0344 – 605 340

Mevrouw Ozkan te Eindhoven, 06 - 81342600

Mevrouw Segond te Voorburg, 06 - 18425995

Mevrouw Van Ginneken te Made, 06 - 59620565

De heer A. Kissami te Boxtel, 06-45494220

Mevrouw Ch. v.d. Knaap, 010-2238754

De heer T. Albu, 06-49002905

Mevrouw M. Pilichowska, 06-14380000

De heer C. Cicek, 06-36545765

Mevrouw Kervers, 06-41922889

De heer R. van Broekhuizen, 06-83600460

De heer H. Polat, 06-24622671

De heer K. Visser, 06-50893520

De heer R. von Kriegenbergh, 013-5054665

De heer A. Radjkoemar, 06-52718606

Mevrouw M. Pril, 06-39241617

Mevrouw A. Sucu, 06-31047251

De heer A. Bogers, 06-54257966

De heer M. Weber, 06-44551743

De heer T. Delfgou, 06-55555886

Mevrouw A. Helmink, 06-22730882

Mevrouw van J. van Leeuwen, 06-15072825

Mevrouw G. Celik, 06-45706241

De heer W. Blom, 06-23079026

De heer D. Bakker, 06-13096320

De heer T. Haytaoglu, 06-17424572

De heer G. van Berkel, 06-29053388

De heer R. van Heel, 06-10197792

De heer B. de Jong, 06-49078273

De heer E. Sahin, 06-20307377

Mevrouw A. Top, 06-42266349

Mevrouw van de Vorstenbosch te Hoofddorp, 06-57992928

De heer Yildirim te Den Haag, 06-13199999

De heer Gumbs te Wormerveer, 06-43903255

Mevrouw Gumbs-de Souza te Wormerveer, 06-43903255

Mevrouw Faia-de Sousa te Amsterdam, nela1035@hotmail.com

De heer Stoltz te Vlaardingen, 010-4747886

Mevrouw Yarzada te Geldrop, 06-34378638

De heer Demir te Eindhoven, 06-33633091

Mevrouw Eyndhoven te Leerdam, 0345-616381

De heer Gökgül te Rotterdam, 06-24343815 (mevrouw Ozgor)

Mevrouw Turkeli te Eindhoven, 06-48186290

De heer Ciftci te Eindhoven, 06-24405242

Mevrouw Eroglu te Eindhoven, 06-24405242

Mevrouw Yalcin te Eindhoven, 06-14068789

De heer Humblé te Berlicum, 06-47802046

De heer Hilhorst te Naarden, 06-46311520

De heer Hulsen te St. Oedenrode Tel. 0413 - 473 527

De heer B. Steffens te Appeltern; tel. 0629735233/0487-541441

Mevrouw F. Turedi te Huijbergen, tel. 06 - 34931165

Mevrouw D. Kalsbeek te Almelo, tel. 06-49873055/0546-752054

Mevrouw Tesgel te Kaatsheuvel Tel. 06 23 39 61 30

Tel. 06 - 50 54 22 23

Dogan Yildiz te Eindhoven

Tel. 06 - 34 42 47 58

Mevrouw Van Welzen te Zoetermeer Tel. 079 - 888 89 60 of 06 40 98 84 21 Mevrouw Aydemir-Gubulak, Utrecht. (verkeersongeval) Tel. 06-47148969

Mevrouw I. Vugts, Utrecht.

Tel. 013-5438086 / 06-15061789

Mevrouw Jonkers, Eindhoven.

Tel. 040-7505334 / 06-29041501

Mevrouw Bolt, Groningen.

Tel. 06-54318611

Dhr F.H.J. Berendsen, Zoetermeer

Tel. 0316-330930 / 06-14953937

Mevrouw Doesburg uit Hilversum

Tel. 035 68 37 468

De heer H.P.M. de Kroon

Tel. 06 12 82 84 10

H. Beka, Aalsmeer

Tel. 06 10 56 86 19

De heer Snijders, Helmond

Tel. 06 501 28 283

De heer Verrees, Boxtel

Tel. 06- 19 64 06 54 of 0411 68 62 74

De heer Huisman, Meppel

Tel. 06- 542 18000 of 0522 262 686

De heer Van Heeswijk, Eindhoven

Tel. 06-16166815

Mevrouw R. Gerrits, Bladel

Tel. 06-50907379

De heer N.W. van Eldik, Sassenheim

Tel. 06-51362246

De heer Th. Van Schijndel, Mill

Tel. 06-27277133

De heer E.J. Varkevisser, Badhoevedorp

Tel. 020-6595360

De Heer N.W. Polak, Sassenheim

Tel. 06-51362246

Mevrouw S. Leatemia, Vught

Tel. 06-27865676

Mevrouw Aydemir, Eindhoven.

Tel. 06-45164346

Mevrouw M. Van de Beek, Kampen

Tel. 06-34428271

Mevrouw Fer, Foxhol

Tel. 0598-785533

Mevrouw C. Aalders, Vught.

Tel. 073-6567888

De Heer K. Allertz, Echt.

Tel. 06-34561424

De Heer A. Van De Berkmortel, Den Bosch.

Tel. 073-6429190

Mevrouw D. Chin Kon Loi, Uithoorn.

Tel. 06-47166580

Mevrouw I. Custers ,Almelo.

Tel. 054-6841498

De Heer E. Dag, Eindhoven.

Tel. 06-53491426

De Heer L. Dankers, Eindhoven.

Tel. 040-2524449

Mevrouw I. Van Riel, Rotterdam.

Tel. 010-4555366

De Heer J. Van Dijk, Veenendaal.

Tel. 06-10081097

De Heer A. Elitas, Den Bosch.

Tel. 06-18908008

Mevrouw G. Gowrie, Den Haag.

Tel. 06-84385476

Mevrouw A. Groeneveld, Belfeld.

Tel. 077-3735820

De Heer M. Grotenhuis, Zeist.

Tel. 06-28572319

Mevrouw S. Guptar, Den Haag.

Tel. 06-42708713

De Heer N. Habita, Haarlem.

Tel. 06-33970770

De Heer M. Haspels, Baarn.

Tel. 06-26034777

Mevrouw M Hassalaar, Kesteren.

Tel. 06-50857803

De Heer B. Van Hekken, Steenbergen.

Tel. 06-27118301

De Heer C. Hilhorst, Naarden.

Tel. 06-46311520

De Heer R. Humblé, Den Bosch.

Tel. 06-38264062

De Heer F. Jacobs, Made.

Tel. 0162-686935

Mevrouw S. Kaplenkova, Den Bosch.

Tel. 06-20441446

De Heer L. Krijger, Lelystad.

Tel. 0320-218844

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim