Verzekeraars

Verzekeraars kijken naar hun eigen belangen

Als u door toedoen van iemand anders een letsel heeft opgelopen, is dat buitengewoon vervelend. Erger nog: naast uw lichamelijk letsel komen ook nog financiele zorgen op u af. In deze kwetsbare positie staat u tegenover de verzekeringsmaatschappij waar uw schadeclaim is ingediend. Verzekeraars komen echter alleen voor hùn belangen op. Hun doel is dus om uw schade zo beperkt mogelijk te houden. Zij zullen eerst de aansprakelijkheid ontkennen. Als dat niet lukt, is het hun doel om zo min mogelijk te betalen. Vervolgens krijgt u te maken met de bureaucratische instelling van de verzekeraars waardoor uw schade vaak veel te laat wordt uitbetaald.

Met succes bestreden

Dit alles heb ik al meer dan 2.000 keer met succes bestreden. Ik weet precies wat de verzekeraars zullen proberen, en zorg ervoor dat ze dit niet lukt. Als er aansprakelijk-heid is, zullen ze die ook erkennen. Als hun financieel aanbod veel te laag is, breng ik dat omhoog naar het maximaal haalbare.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim