Voorschot letselschadevergoeding

Als u dit leest, heeft u als letselschade slachtoffer hoogstwaarschijnlijk al letselschade kosten gemaakt. Dat betekent dat u dus recht heeft op een voorschot.

Zorgvuldig kosten bijhouden

Vanaf het moment van het verkeersongeluk, bedrijfsongeval, medische fout of welke oorzaak dan ook begint u kosten te maken. Denk aan de kosten van vervoer van en naar uw medische behandelaar, extra huishoudelijke hulp en hulpmiddelen. Houd deze kosten zorgvuldig bij want deze vallen óók onder uw letselschade en kunnen als voorschot op uw letselschadevergoeding worden uitgekeerd.

Letselschadespecialist MisterClaim regelt daarom zo snel mogelijk tijdens de behandeling van uw zaak tussentijdse vergoedingen (een voorschot op uw slotuitkering) zodat u niet ook nog eens in de financiële problemen komt.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim