Ik haal uw recht, ook al is het nog zo moeilijk.

Ik haal uw recht, ook al is het nog zo moeilijk.

Wat valt er onder letselschade?

Alle kosten die u maakt als gevolg van uw letselschade komen voor een letselschade vergoeding in aanmerking! Niet alleen inkomensverlies maar bijvoorbeeld ook kosten voor:

Uiteraard heeft u daarnaast ook recht op smartengeld bij letselschade. MisterClaim zet samen met u deze kosten op een rij en regelt zo snel mogelijk een voorschot op uw schadeclaim.

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim