Soorten letsel

Alle soorten van letsel komen in aanmerking voor een letselschadeclaim. Niet alleen een whiplash, een dwarslaesie of ander ernstig letsel maar ook een gebroken pink kan al voor fors inkomensverlies zorgen. De schade die u leidt is namelijk sterk afhankelijk van ùw persoonlijke situatie. MisterClaim kan direct inschatten hoeveel kans u op een letselschade uitkering heeft.

Lees meer over veel voorkomende soorten van letsel met praktijkvoorbeelden:

Een eerlijke vergoeding

Uw letselschade is al erg genoeg en u heeft recht op een eerlijke vergoeding. Daar sta ik voor, en daar zorg ik voor. U kunt me altijd bellen voor advies op ons gratis nummer 0800 - 2200777. Of als u dat prettiger vindt, stuurt u me uw vraag via het invulformulier. Dat verplicht u tot niets, en ik garandeer u een eerlijk antwoord. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Letselschade-bedragen berekenen met MisterClaim

Elke letselschadezaak is uniek. Alleen een zeer ervaren letselschade-expert als MisterClaim schat de hoogte en de kansen van uw letselschadeclaim juist in.

Kies voor een onafhankelijke en professionele berekening van uw letselschadebedrag en bel gratis 0800-2200777 of vul het contactformulier in.

Contact met MisterClaim